2 users responded in this post

Subscribe to this post comment rss or trackback url
User Gravatar
Daniel Bruhn said in marts 19th, 2012 at 17:35

Hvorfor betale mere end højest nødvendigt, når man nu kan få så flotte kopi møbler. Selvom jeg har haft mange diskussioner med et par venner omkring netop dette emne, så er jeg stadig stor tilhænger af kopi møbler.
Så tillykke med din nye stol – håber du bliver lige så glad for den, som jeg har været for mine kopi møbler!

User Gravatar
Julie Holm said in marts 20th, 2012 at 22:37

Min kæreste har en Ægget stol stående i sin stue, og jeg har i lang tid været meget misundelig! For noget tid siden blev jeg dog klar over, ligesom dig, at kopi møbler ikke er en dårlig ting, så nu spekulerer jeg i, hvor jeg kunne få plads til Ægget i min lejlighed.

Leave A Reply

 Username (Required)

 Email Address (Remains Private)

 Website (Optional)